Katarína Horáková

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Varovné signály na Miccam.com

Prípravy na vydanie mojej novej knihy Varovné signály tela sú v plnom prúde a rada by som svojich priaznivcov a čitateľov o tomto novom projekte informovala osobne. Umožňuje mi to stránka pre video rozhovory a prednášky Miccam.com. Môžeme sa tam stretnúť už onedlho – v stredu 23. marca 2011 o 20.00 h.
Prípravy na vydanie mojej novej knihy Varovné signály tela sú v plnom prúde a rada by som svojich priaznivcov a čitateľov o tomto novom projekte informovala osobne. Umožňuje mi to stránka pre video rozhovory a prednášky Miccam.com. Môžeme sa tam stretnúť už onedlho – v stredu 23. marca 2011 o 20.00 h. Sľúbila som tu na stránkach môjho blogu, že postupne budem predstavovať niektoré pasáže z pripravovanej knihy Varovné signály tela, skôr teda jej niekoľko skrátených časopiseckých verzií, aby ste si moji verní čitatelia vedeli lepšie predstaviť, o čom táto kniha vlastne bude. Niektorí najbližší moji známi mi povedali, že ideálna forma predstavenia knihy by bolo priame stretnutie sa so záujemcami a prípadne i novinármi, ktorých témami v novinách, časopisoch i rozhlase je zdravie a zdravý životný štýl. Prosto, že by bolo fajn usporiadať nejakú tlačovú konferenciu a tam svoje nové dielo prezentovať. Ako ma informoval môj vydavateľ, tlačová konferencia isto bude, ale tá sa uskutoční len tesne pred uvedením knihy na knižný trh. Navrhol mi však, aby som po úspešnej sérii prednášok Detoxikácia organizmu pokračovala s prednáškami práve na tému Varovné signály tela. Návrh ma oslovil a rozhodla som sa teda v prednáškach na www.miccam.com pokračovať. Pridala som preto na stránku TU oznámenie o termíne prednášky, čím zároveň srdečne pozývam všetkých, ktorých názov mojej budúcej knihy oslovil. Zámerom však nie je len predstaviť obsah prvej časti knihy, ale je to aj možnosť stretnúť sa s mojimi priaznivcami a v rámci súčasti tejto prednášky – na jej záver – Otázky a odpovede, podiskutovať si o ich skúsenostiach s rôznymi pocitmi, bolesťami či vizuálnymi faktormi, ktoré môžu byť varovnými signálmi ich tela. Takže dovidenia na Miccam.com. Pre tých, ktorí nemajú s touto stránkou ešte žiadne skúsenosti: Cez tento prelink sa dostanete na stránku. V pravom hornom rohu sa zaregistrujete. Po dovŕšení zostávajúceho času do začiatku prednášky sa objavím v šedom okne.

Varovné signály tela | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014